Nyheter

GKSS OCR 6-7/5, anmälan är nu öppen.

  • 29 mar 2023

image: GKSS OCR 6-7/5, anmälan är nu öppen.

ANMÄLAN ÄR NU ÖPPEN!

GKSS välkomnar alla svenska och nordiska seglare till vår årliga tvådagarsregatta. GKSS Olympic Class Regatta är en mötespunkt för alla aktiva seglare, från unga nykomlingar till erfarna landslagsseglare. Följande klasser inbjuds; 29er, 49er, 49erFX, ILCA 7, ILCA 6, ILCA 4, E-jolle, iQFoil och Windfoil. Regattan är en Eurocup för 29er, svenskt GP för ILCA-klasserna och Elitserie för E-jollar.

Mer info här

Ordföranden har ordet

  • 23 mar 2023

Hej Seglarvänner  

Årsmöte avklarat! 
Stort tack till de styrelsemedlemmar som i samband med årsmötet lämnade styrelsen, Lars Engström, Pia Dolan, Henrik Björsson, och Sibylle Maurer. Det har varit mycket intressanta och roliga diskussioner under otaliga teams-möten.

Mycket positivt är det också att vi fick flera duktiga och engagerade ersättare som tar vid då Elisabet Alduren, Annika Engblom, Marcus Skogfeldt och Johan Fredriksson anslutit till styrelsen. Vi har äntligen även kompletterat styrelsen med en seglarrepresentant, Ellen Fredriksson, som blir en koppling mellan seglare och styrelse.
 
När vi nu tittar framåt mot den kommande säsongen så kan jag konstatera att det nog aldrig funnit så mycket segling på hög nivå i vårt närområde då säsongen inleds med Europacuper i Göteborg samt Rungsted och sedan ett Europamästerskap i Sverige i Augusti.

Är du intresserad av att vara en del av SWE Youth America's Cup Challenge?

  • 9 mar 2023

image: Är du intresserad av att vara en del av SWE Youth America's Cup Challenge?

Intresseanmälan SWE Youth America's Cup Challenge

Nu har du chansen att anmäla ditt intresse till SWE Youth America´s Cup Challenge 2024.

 Vi välkomnar alla tjejer och killar födda efter 19/9-98. Detta är första steget till att bilda den grupp som under en längre tid kommer att jobba ihop mot Barcelona 2024.

Utifrån formuläret kommer ungefär 30 seglare att bli inbjudna till fortsatta uttagningar. Missa inte denna fantastiska möjlighet!

Anmälan stänger 1/4 -23.

För anmälan, klicka HÄR

Protokoll från årsmötet

  • 7 mar 2023

image: Protokoll från årsmötet

Nu ligger protokollet från 9er-förbundets årsmöte  ute. Klicka här

VIKTIG 49er/FX-info!

  • 5 mar 2023

Hej, 


Mitt namn är Johan Fredriksson och jag är nyinvald i svenska 9er förbundets styrelse med ansvar för 49er/49er FX. 
Några av er känner mig från seglingen.....