VIKTIG 49er/FX-info!

  • 5 mar 2023

Hej, 


Mitt namn är Johan Fredriksson och jag är nyinvald i svenska 9er förbundets styrelse med ansvar för 49er/49er FX. 
Några av er känner mig från seglingen.....

...genom att jag har 3 barn som seglar/seglat. Gustav som seglat laser och Ellen och Ebba som seglar 29er på RIG Motala. Det sistnämnda bygger också mitt intresse av att göra någonting, då Ellen och Ebba under året ska börja segla FX.

Jag har förstått att förbundet i princip inte gjort någonting för klassen tidigare eller på länge iaf och det vill jag undersöka om det är så seglarna vill ha det och om inte, vad borde vi göra/supporta Er med framöver
Hittills har jag pratat med Cissi på KSSS och med Alberte för utv. landslaget och fått deras input och feedback.

Nu skulle jag vilja höra er feedback och input om möjligt!?

Hoppas ni har tid och möjlighet att hoppa på en videokonferens med mig och berätta vad ni tycker!? Ni behöver inte förbereda er på något mer än att tänka igenom vad ni saknar som stöd, event, träningar, etc… som ev förbundet skulle kunna hjälpa till med framöver. 

Jag kommer skicka er två separata inbjudningar för att kunna få med så många som möjligt då vi alla har olika jobb, planera och tider att förhålla oss till. Jag ber er om att försöka komma på ett av tillfällena. Agendan kommer vara exakt densamma, dvs att jag vill höra era synpunkter och idéer. Inget annat om inte ni tar upp något.

Alla använder inte mail som det primära kommunikationsverktyget men det var det enda sättet för mig att börja då jag inte vet var ni kommunicerar idag mellan varandra så jag hoppas ni kan hjälpa mig att sprida detta så alla får veta att det händer. 

Inbjudningar kommer via email för dessa dagar och tider:

Måndagen den 6:e mars, 19.00-19.30
Tisdagen den 14:e mars, 20.00-20.30


Saknas någon som ni vet seglar 49er/49erFX aktivt, vänligen vidarebefordra detta och inbjudningarna till dem!

Tack på förhand och jag hoppas att så många som möjligt kan ta några minuter för att hjälpa mig igång i rätt riktning. 

Vänligen,
Johan Fredriksson, 9er-förbundet
Mail: johan@jbgee.se  
Tel: ‭070-347 70 30‬