Häng med i Team Sweden på EM

  • 31 maj 2023

Nu kommer vi äntligen ha ett stort mästerskap i Sverige och vi hoppas verkligen att många seglare passar på att delta under EM i Saltsjöbaden i början av Augusti!

Vår ”intressekoll” indikerade att det kommer bli ca 15 svenska besättningar som deltar och 9er-förbundet med stöttning från SSF har nu gjort planer för att ge ”Team Sweden” bästa möjliga stöttning under mästerskapet.

Klasstränare Simon Alm och Motalas RIG tränare Björn Alm kommer tillsammans coacha de svenska seglarna och planen är att genomföra gemensam träning dagarna innan EM, hjälpa till med inmätning av båtar, erbjuda samlingar och vara med på vattnet under själva EM.

Träningen inför EM startar den 11e augusti och, beroende på tid för inmätning, är planen att genomföra 2-3 dagars bra träning innan de inledande seglingarna på EM den 14e augusti.

Våra ambitioner är att få med oss många bra resultat samt många bra prestationer och lärdomar efter EM. I coachavgiften ingår dessutom två ”Team Sweden t-shirts” med 29er tryck som kan bäras under EM.

Hemsida 29er EM: https://29ereuropeans.org/

 
Kostnad: 2 000kr/båt (Detta är kostnad för coachavgift och INTE anmälningasavgift till EM)

Sista anmälning: 18/6 -2023

 
Dagar: 11e augusti - 19e augusti 2023

 

Anmälan till Team Sweden klicka här